Pirosra, ropogósra sült csülök káposztaágyon: sörrel locsolgatva készül
A káposztaágyon sült csülök titka a megfelelő fűszerezés. Akkor az igazi, ha a hús szinte magától lejön a csontról.
Összesen 35 találat.
A káposztaágyon sült csülök titka a megfelelő fűszerezés. Akkor az igazi, ha a hús szinte magától lejön a csontról.
Egy fej káposztából és egy kevés sóból isteni savanyú káposzta készíthető.
Süsd egybe a savanyú káposztát sült oldalassal úgy, ahogy a csehek készítik!
A csirkecomb és a savanyú káposzta kettőse ebben az egytálételben is remekül működik.
Az orosz káposztás húsleves laktató és vitamindús téli fogás, amibe most paradicsom is kerül.
A savanyú káposztával dúsított húsleves tartalmas és vitamindús bevezetője lehet az ebédnek.
A savanyú káposzta és a sertéspörkölt kiváló keveréke ez a fűszerekkel gazdagított egytálétel. Kihagyhatatlan az év végi menüből.
A kaszás levesbe a húsvétról megmaradt füstölt sonkát és a félretett levét is bátran belefőzheted.
A toroskáposztából nem lehet kis adagot készíteni, de nem is érdemes, hiszen másnap még finomabb, mint frissen.
Télen különösen jó ötlet savanyú káposztát fogyasztani, meghálálja a szervezet.
A káposztából készült ételek laktatóak, egészségesek, és nem is hizlalnak.
Télen is összedobhatsz egészséges és kalóriaszegény zöldséges ételeket. A főzelékek, egytálételek vagy a köretek mind változatosan készíthetők el.
A sűrű szlovén bableves, vagyis a jota kolbásszal, krumplival és savanyú káposztával együtt fő.
A rakott káposzta vegetáriánus változatban, gombával is mennyei és nagyon laktató.
Ha a savanyú káposztát darált hússal egybesütve készíted, mindenki megnyalja majd a tíz ujját utána.
A krumplival és kolbásszal gazdagított savanyúkáposzta-leves tartalmas, és még csak rántás vagy habarás sem kell bele.
A töltött káposzta füstölt hússal együtt főzve, sokáig a tűzön rotyogtatva az igazi.
A rakott krumpli savanyú káposztával együtt sütve kiadós, házias, és az utolsó morzsáig elfogy a tepsiből.
A szlovák savanyú káposztaleves füstölt hús levében fő, és elképesztően finom.
A gombával és káposztával megrakott savanyú káposzta kiadós, és tele van C-vitaminnal is.
A sok-sok darált hússal és rizzsel sütött rakott káposzta kiadós, és tele van C-vitaminnal.
A kiadós hajdúkáposzta sok kolbásszal és friss kenyérrel tálalva az igazi.
A hagyományos székelykáposzta füstölt szalonnás alappal és sok hússal készül.
A hagyományos szabolcsi bableves savanyú káposztával akkor az igazi, ha füstölt hússal és kolbásszal készül.
A savanyú káposzta nyáron is ellenállhatatlanul finom. Pörkölttel együtt főzve szaftos, ízletes, és akár bográcsban is készítheted.
A kolozsvári rakott káposzta sok kolbásszal és szalonnával nem fog csalódást okozni a kiadós, magyaros ételek rajongóinak.
A korhelyleves nemcsak laktató és nagyon finom, hanem a rengeteg savanyú káposztának köszönhetően C-vitaminnal is tele van.
Úgy a legfinomabb a székelykáposzta, ha jó sok sertéshússal készíted.
A sörrel locsolt, savanyú káposztával tálalt sült csülök igazán férfias ebéd - de persze a nőknek is ugyanúgy ízlik.
Még finomabb a töltött káposzta, ha nem fazékban, hanem cserépedényben sütve készíted el. Ne feledd, egy-két naposan finomabb, mint frissen.